The book which is literally out of this world. Download and read it for yourself!

Раелското движение

Ами ако, от хилядите за НЛО, които се случват всяка година, едно лице, което действително отговаря на пътниците - на "водач" на една от тези НЛО?И какво, ако този човек беше предоставена информация от това пространство, е, че обясни тайната история на живота на Земята и в очакване на бъдещето?И какво, ако цялата тази информация са били публикувани преди няколко десетилетия, и признато от хиляди хора, включително учени и историци?
Не би искате да прочетете тези книги?
Този сайт ви дава възможност да прочетете за себе си извънредно "писмо", което идва от отвъд звездите.
На възраст от 27, Клод Vorilhon (сега известна като "Rael") живее страстта си като състезателни автомобили водача и журналист.Това е да се промени на 13 декември 1973 г., когато на път за работа, той е имал среща НЛО което променило живота му завинаги. От този ден нататък, той е обиколила света разказват неговата изумителна опит в интервюта за медиите и конференции.
Слушайте Rael тъй като той описва подробно какво е живял този ден.
По време на извънземни срещи, Rael получи серия от съобщения, които докосване върху всички аспекти на човешкия живот. Независимо дали е в интерес древна история, съвременната наука, НЛО, религиозни писания и дори научната фантастика, ще получат нова перспектива от полагане на време да ги чете.
Това видео обобщава някои от основните точки предадени на Rael.