Dit boek is letterlijk niet van deze wereld. Download en lees het zelf!

De Raëliaanse Beweging

Wat als er een persoon is die, van de duizenden jaarlijkse UFO waarnemingen, zowaar de inzittende/“bestuurder” heeft ontmoet van een van deze UFO’s? En wat als deze persoon informatie van dit ruimtewezen heeft gekregen die de geheime geschiedenis van het leven op Aarde verklaart evenals haar in afwachting zijnde toekomst? En wat als deze informatie decennia geleden al gepubliceerd is en erkend door duizenden mensen onder wie wetenschappers en historici?
Zou u een dergelijk boek niet willen lezen?
Deze website geeft u de mogelijkheid om deze buitengewone “Boodschap” die van buiten de sterren komt zelf te lezen.
Op 27 jarige leeftijd leefde Claude Vorilhon (nu bekend als “Rael”) zijn passie als racewagencoureur en journalist. Op 13 december 1973 zou daar verandering in komen toen hij op weg naar het werk een onverwachte ontmoeting had met een buitenaardse wat zijn leven voorgoed veranderde. Vanaf die dag reisde hij de hele wereld over om zijn verbazingwekkende ervaring uitvoerig te beschrijven in media-interviews en op conferenties.
Luister naar Rael hoe hij in detail beschrijft wat hij die dag meemaakte.
Rael ontving tijdens zijn buitenaardse ontmoetingen een serie boodschappen die alle aspecten van het menselijk leven aanstippen. Als uw interesses nu liggen in de oude geschiedenis, moderne wetenschap, UFO’s, religieuze geschriften of zelfs science fiction, dan zult u een nieuw perspectief ontdekken wanneer u de tijd neemt ze te lezen.
Deze video is een samenvatting van de belangrijkste punten die Rael werden meegedeeld.