The book which is literally out of this world. Download and read it for yourself!

Raelijansko Dvizenje

Што ако, од илјадници НЛО видувања кои се појавуваат секоја година, едно лице, всушност, се сретна со патниците - на "возачот" на еден од овие НЛО?А што ако таа личност беа дадени информации од страна на овој простор е во тоа што објасни тајната историја на животот на Земјата и во очекување на иднината?И, што ако сите овие информации биле објавени пред неколку децении и признаен од илјадници луѓе, меѓу кои научниците и историчарите?
Зарем не сакате да прочитате како една книга?
Овој веб сајт ви дава можност да прочитате за себе исклучителниот "Порака", кој доаѓа од зад ѕвездите.
На возраст од 27, Клод Vorilhon (сега познати како "Rael") живеел неговата страст како раса-возачот на автомобилот и новинар.Тоа беше да се промени на 13 декември 1973 година, кога, на неговиот начин на работа, тој имал средба НЛО дека трансформира неговиот живот засекогаш. Од тој ден напред, тој го обиколи светот recounting неговиот неверојатен искуство во медиумите и интервјуа и конференции.
Слушнете ја Rael како тој го опишува во детали што тој живееше за овој ден.
За време на неговиот вонземски средби, Rael доби серија на пораките кои допир на сите аспекти на човечкиот живот. Дали вашиот интерес лежи во античката историја, модерната наука, НЛО, верски текстови, па дури и Sci-Fi, ќе добијат нова перспектива од одвоите време да ги прочитате.
Ова видео преглед на некои од главните поенти пренесе Rael.