Boken som bokstavligen inte är från denna världen. Ladda ner och läs den själv!

Den Raeliska Rörelsen

Tänk om det fanns, bland alla tusentals ufo-rapporter som sker varje år, en person som verkligen träffat dem som ”kör” dessa UFO:n? Och tänk om den personen har fått information från denna rymdvarelse, vilket förklarar livets mysterier här på jorden både historiskt och om vår framtid? Och tänk om all den här informationen publicerades för årtionden sedan och har erkänts av tusentals personer, inklusive vetenskapsmän och historiker?
Skulle du inte vilja läsa en sådan bok?
Den här webbplatsen ger dig möjligheten att själv läsa det fantastiska ”Budskapet” som kommer från stjärnorna.
Vid 27 års ålder levde Claude Vorilhon (nu känd som Rael) för sin passion som racerförare och var redaktör för en motortidning. Det kom att ändras den 13 december, 1973. När han var på väg till jobbet var han med om det UFO-möte som förändrade hans liv för alltid. Från och med den dagen har han rest världen runt och återberättat sin fantastiska upplevelse i intervjuer och på konferenser.
Lyssna på Rael när han beskriver i detalj vad som hände den dagen.
Under sina möten med denna utomjording fick Rael ta emot ett antal budskap som berör alla aspekter av mänskligheten och en enskild människas liv. Oavsett om ditt intresse ligger i historia, vetenskap, UFO, religion eller till och med Science Fiction, så kan du få nya perspektiv genom att ta dig tid att läsa böckerna.
Den här videon sammanfattar några av huvudpunkterna som fömedlades till Rael.